søndag 20. mai 2012

Mediehjørnet tar form


Nå begynner det å ligne noe! Sofabenken er ferdigmalt, og mangler kun en lang sittepute. Inni benken er det plass til bladkasser.
Stereoen vår er ikke akkurat helt up-to-date, men den fungerer (selv om den ikke nødvendigvis er så pen å se på). 


Noen detaljer (som f.eks. teppe) mangler enda, men ellers er det bortimot ferdig. Tror endelig jeg har funnet en god løsning på å få utnyttet denne problemgangen min best mulig!


Ha en strålende søndag!

7 kommentarer:

 1. Det ble i hvertfall et helt nydelig resutat!
  Veldig god utnytting av plassen, og både hyllene, sofabenken og bordet var veldig flott. Liker så godt kontrasten mellom det hvite/rene og det gamle bordet/røffe.
  Fin søndagskveld til deg :)

  SvarSlett
 2. Hei! For en smart løsning du har fått til!! Dette var utrolig stilig.. Likte cd-hyllene godt! det satte prikken over i`en. :-) Sofabenken var jo et godt påfunn! Og benken/bordet var så sjarmerende! Jeg fikk forresten veldig lyst til å prøve den økologiske husvask-sprayen du skriver om i innlegget under.. Selger dere den? Ha en god kveld. Klem Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du likte det! :-) Den økologiske sprayen har jeg kjøpt på hvitTRÅD, koster 79 kr. De hadde andre varianter også, så da får du ta en titt der. :-) Klem

   Slett
 3. Stilig :) Hvor har du kjøpt de cdhyllene? Fine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Natalie! Hyllene har jeg kjøpt på Ikea. :-) Ser at de ikke finnes i grønt lenger, kun hvitt og grått. Koster 49 kr. :-)

   Slett
 4. Så utrolig fint, du er flink.
  Ha en fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Såååå fint dere har det;) la meg som følger hos deg....ses hos meg?

  SvarSlett