søndag 26. februar 2012


 For noen fine dager det har vært den siste uken! Her i huset har vi vært uten nett, noe som har resultert i lite blogging, men desto mer tid til kveldsprosjekter. Som f.eks å lage en eucalyptuskrans til kjøkkenet. Litt ujevn ble den, og plasseringen er jeg ikke helt fornøyd med, men liker godt lukta og fargen på kransen.


Noen nye innkjøp har det også blitt, sånn som de svartmønstrete bollene fra Tine K, tavle fra Kremmerhuset, og et fin-fint bruktfunn; skapet du ser under her. Har ikke bestemt meg for om det skal få en omgang med malekosten eller ei, men enn så lenge kan det stå som det er. 


Denne uka har jeg også gjort noe annet spennende, nemlig kjøpt brudekjole! Først kjøpte jeg èn (på impuls), så ble jeg brått usikker på den (den var ikke helt meg, og hvor smart er det egentlig å kjøpe brudekjole på impuls?). Så jeg dro altså tilbake for å revurdere - og godt var det, for da dukket jammen drømmekjolen opp! Den kan jeg ikke legge ut bilder av, men jeg kan heller vise en liten smakebit av hva jeg IKKE endte opp med, altså den kjolen jeg leverte tilbake.


 Mye spennende som skjer om dagen, og masse å tenke på. Har ikke glemt at jeg lovte konkurranse, så den kommer snart! 

God søndagskveld!

1 kommentar:

  1. Hei Linda. Så flotte bilder. likte den kjøpmannsdisken/skjenken du har på kjøkkenet veldig godt! Den var virkelig fin.. Så spennende med bryllupsforberedelser! Og så bra du fant drømmekjolen! Selv om den på bildet også ser knallfin ut. :-) Klem Siri

    SvarSlett