fredag 6. januar 2012

Nytt år, ny blogg


 Så var 2012 i gang, ut med det gamle og inn med det nye. Eller brukte, for den saks skyld. Jeg har nettopp hentet inn en "gammel" slager som har stått i skammekroken en stund, nemlig Expedithylla fra Ikea. Min versjon er i bjørkelaminat og fungerer nå som både romdeler og bokhylle- akkurat slik som formålet med den er. Behovet for å dele av stua og spisestua kom plutselig over meg, og var slettes ingen dum idè- nå virker rommet med ett mye større og jeg fikk i tillegg en koselig, liten lesekrok.


Året har startet med fargene rosa og oransje, stort sett i form av puter, washitape og andre små detaljer. (Men jeg kjenner på meg at det snart er tid for grønt, da jeg alltid har en grønn periode etter nyttår..) 2012 tror jeg blir et spennende år. Jeg har mange planer og ideer, og store endringer er på gang. Håper du vil fortsette å følge meg videre her på den nye bloggen!

2 kommentarer:

  1. Nytt år - ny start :) Så klart jeg skal følge deg her! Interiørstilene kan endre veier hele tiden. Er ikke noe unormalt det :)

    Klem Lene

    SvarSlett
  2. Hei Linda! Godt nyttår! Så spennende med ny blogg. Jeg vil gjerne være med og følge deg videre. Fine bilder du viser her. Hylla ble jo kjempefin. Oppbevaring og "vegg" i ett! Klem Siri

    SvarSlett